Voordeel op baby- en kinderkleding

Kleding

Sokken zijn een belangrijk onderdeel van jouw outfit

’s Ochtends besteden mensen veel tijd aan het uitzoeken van hun outfit. Zo zorgen zij ervoor dat hun shirt bij hun schoenen past en dat ze een leuke broek aanhebben. Wat men eigenlijk zonder na te denken aantrekken zijn de sokken die zij kiezen. Super zonde, want volgens Italianen kan je juist je persoonlijkheid naar voren laten komen!

Creatief, succesvol en slim

Door de jaren heen hebben mensen verschillende manieren gehad om te laten zien dat zij succesvol zijn. Tegenwoordig is dat heel anders dan in de jaren ’50. In die jaren droegen mannen een net pak met een fedora om te laten zien hoe succesvol zij zijn. Tegenwoordig kan je dit al laten zien door middel van je sokken. Een onderzoek heeft bewezen dat mensen die gekleurde sokken dragen intelligent, succesvol, creatief en ondernemend zijn.  En het leuke is dat je ook nog super veel verschillende sokken hebt. Zo heb je verschil in kleur en zelfs de printjes zijn anders op elke sok. In sommige werkvelden is het dus een must om gekleurde sokken aan te hebben!

-> Overzicht huissokken voor heren HEMDVOORHEM

George W. Bush

Je hebt dus verschrikkelijk veel keus tijdens het kiezen van gekleurde sokken. Zo heb je gifgroene sokken met apen met zonnebrillen op, sokken met regenboog strepen en melkflessen, et cetera. Het valt op dat succesvolle mannen ook steeds vaker dit soort sokken dragen. Kijk maar naar George W Bush. Deze oud-president stond juist bekend om zijn sokken. Er is zelfs een tijd geweest waarin hij sokken met zijn eigen gezicht ging verkopen aan een persoon die er het meeste geld aan uit wilde geven. Natuurlijk heeft hij dit opgehaalde geld wel aan een goed doel geschonken, want het geld had hij zelf niet nodig. Bush droeg eigenlijk altijd wel opvallende sokken. Zo heeft Bush sokken gedragen met de Amerikaanse vlag, sokken met rood en witte strepen, sokken met boeken erop afgebeeld, en nog heel veel meer!

Specifiek op zoek naar onzichtbare sokken? Koop hier heren enkelsokken online.

Enclothed cognition

Het is bewezen dat het dragen van kleding invloed kan hebben op jouw persoonlijkheid. Dit staat ook wel beter bekend als enclothed cognition. Het dragen van deze kleurige sokken kan er dus voor zorgen dat je je zelfverzekerd voelt. Heb je een sollicitatiegesprek van een baan die je graag wil? Wees dan niet bang om die opvallende sokken uit de kast te trekken!

Geef een reactie