Voordeel op baby- en kinderkleding

Tips

Adviesgids omtrent keuze vloerkleden voor babykamers trends 2018

Een van de must haves voor de kinderkamer of de babykamer is toch wel een stijlvol vloerkleed. Een kale vloer is tergend. Maar dient ook een functioneel doel, want ze bieden ook bescherming voor spelende kinderen op de vloer. Je hebt tegenwoordig zoveel leuke toffe varianten. Zag laatst bij zo een kinderwinkel o.a. een roze uil, maar ook een vlag van de USA, en dino’s (Jurassic Park fans opgelet!).

Een goed gekozen vloerkleed is spannend, mooi, en comfortabel. Daar moet je echt op letten bij het shoppen. Maak wel onderscheid tussen de jongens en de meisjes. Laten we eerst de jongens behandelen. Is uw zoon idolaat van de geniale Max verstappen? Weet dan dat er echt honderden F1 thema vloerkleden zijn. Geen gebrek op dat gebied. Dino’s doen het ook altijd goed bij de mannen. Bij de meisjes zijn er dooddoeners als roze effen of prinses thema. Dat is natuurlijk niet erg origineel. Wij willen geen gender stereotype door uw strot duwen. Dus negeer dit advies, wanneer je denkt dat jouw kleine een beetje anders is. Zie hier in ieder geval roze vloerkleden voor babykamers.

En wat zijn nou een beetje de merken waar je op moet letten? Dat gaan we je nu vertellen. Miho is een persoonlijke favoriet. Al hebben we ook een zwak voor House Doctor. Voor stoere types is Naco Trade echt iets om te proberen. Ben je een beetje nostalgisch aangelegd dan is Pappalina echt overweldigend fenomenaal. Echt een aanrader is Nobodinoz. Je kent ze waarschijnlijk wel van die toffe tipi tenten. Maar ze hebben ook bijpassende vloer tapijten. Dit is echt een geval van een plus een is drie. Hiermee tover je een saaie kamer om tot het meest geniale kinderkamer interieur dat men ooit heeft kunnen aanschouwen.

Voor de eco vriendelijke mensen onder ons. Let ook op hoe het vloerkleed gemaakt wordt. Tegenwoordig kun je overal vloerkleden kopen op het internet die van gerecycled materiaal gemaakt zijn.

Maar wist jij ook dat het vloerkleed niet alleen voor de kleine is maar ook voor jou! In de winter zul je de baby af en toe voeding moeten geven. Maar je wilt niet op die koude vloer staan. Dan is een lekker warm comfortabel vloerkleed echt iets dat jou leven gaat verrijken.

Dan nog even iets. Koop er een poster bij. Want het gaat natuurlijk niet alleen om de vloer. Er moet ook iets aan de muur. Koop hier posters babykamer in zwart wit stijl.

Het is wel belangrijk dat je goed let op de stijl van het vloerkleed t.o.v. de rest van de kamer. Je wilt niet dat het vloerkleed te veel uit het hoog springt. Ik zou aanraden om een professionele kinderkamer styling team in te zetten. Bijvoorbeeld CozyKidz Kinderkamers uit Hillegom.

Contact:
CozyKidz Kinderkamers
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom
Telefoon: 085 065 6434

Maar er zijn vele van dit soort styling teams. Maar we hebben persoonlijk goede ervaringen met CozyKidz. Dus zie maar.

Geef een reactie