Voordeel op baby- en kinderkleding

Overig, Tips

Tiny house met een baby? Het kan!

Bij het krijgen van een baby komt ook algauw heel veel rommel kijken. De trend van tegenwoordig is het principe tiny house. Veel mensen kiezen ervoor om kleiner te gaan wonen om zo lekker zonder overbodige spullen en meubels een eenvoudiger, dus minder stressvol leven te gaan leiden. Dit kan ook echt wel met een baby. In deze blog wat tips.

Opbergen van spullen

Voor het opbergen van spullen zijn veel handige foefjes bedacht om dit zo compact mogelijk te doen. Hieronder wat tips:

  1. Er zijn hele handige opvouwbare kinderstoelen te verkrijgen. Deze kun je gebruiken wanneer je hem nodig hebt en makkelijk wegzetten als hij even overbodig is. Ook bestaan er stoeltjes die je aan de tafel kan hangen.
  2. Als je maar weinig ruimte hebt, is het handig om de hoogte te gaan gebruiken. Zet voor iets oudere kinderen een stapelbed of hoogslaper neer. Onder een hoogslaper kun je nog spulletjes kwijt.
  3. Over hoogte gesproken, er bestaan speciale haakjes om de kinderwagen aan op te hangen.

Op zoek naar beautytips? Kijk dan eens op http://www.meerbeauty.nl/.

Ruimte zo goed mogelijk indelen

In een klein huis zijn er ook weinig kamers. Gelukkig kun je de kamers die je wel hebt multifunctioneel gebruiken. Maar hoe dan? Lees maar snel verder.

  1. Wat dacht je van een hangwieg? Deze wieg kun je boven het eind van je eigen bed hangen zodat je in de rest van de ruimte nog meer plek bespaart.
  2. Daarnaast slapen veel ouders in een soortgelijke situatie in de kinderkamer zodat er meer ruimte in andere kamers blijft om te spelen.
  3. Zorg dat er geen spulletjes op de grond liggen en schaf opruimbakken aan om deze dingen in te doen.
  4. Een laatste tip! Er zijn ook veel rijdbare meubels te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld iets in de gang zetten en het wegrijden als het daar in de weg staat.

Wil je  een andere leuke vrouwenblog lezen? Klik door!

Veel succes met de kleine in jullie tiny house!

Geef een reactie