Voordeel op baby- en kinderkleding

Tips

Een draagzak voor je baby, ideaal voor iedere ouder

Heb je of verwacht je binnenkort een kleintje, dan gaat er een heleboel veranderen. Ineens is er iemand in jullie midden, waarvoor je vanaf moment één een onvoorwaardelijke liefde voelt. Daarnaast zijn er ook enkele praktische zaken die je moet regelen, zo heb je een kinderkamer nodig, die is vaak al ver van te voren gereed. Maar wat dacht je van zaken zoals een kinderwagen, baby draagzak of Maxi-Cosi? De draagzak heeft de laatste jaren enorm gewonnen aan populariteit, wat ook niet zo heel vreemd is. Laten we eerlijk zijn, je kun je baby bij je dragen en hebt tegelijkertijd je beide handen vrij om bijvoorbeeld de boodschappen te doen. Daarnaast is een draagzak niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend goed voor de ontwikkeling en band tussen ouder en kind.

Verschillende soorten draagzakken

Draagzakken zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Er zijn draagzakken die al zijn te gebruiken vanaf maat 56 tot maat 86. Dat betekent dat jij je baby veilig en geborgen bij je kunt dragen en de draagzak gewoon met je kindje meegroeit. Daarnaast zijn er ook draagzakken vanaf maat 86, deze draagzakken zijn geschikt om je kleine dreumes in te dragen vanaf gemiddeld een jaar of twee. Een erg populaire draagzak, dat is de Tula Free to grow. Deze draagzak is verstelbaar en groeit met je kindje mee. Daarnaast is deze Tula Free to Grow ook nog eens op zowel je buik, rug als heup te dragen. Niet voor niets een echte aanrader!

Is een draagzak ergonomisch

De meeste draagzakken zijn ergonomisch. Bij de aanschaf is dit ook een belangrijk punt om goed naar te kijken. Je baby heeft immers enorm veel belang bij een juiste houding. Dit is met name voor de ontwikkelingen van de heupjes, het ruggetje en ook de knietjes van groot belang. Daarnaast zorgt een ergonomische draagzak er ook voor dat jij als ouder je kind uren lang kunt dragen. Door het speciaal ontworpen frame wordt het gewicht namelijk gelijk verdeeld en is het dragen van je baby een echt feestje.

Artipoppe draagzak

Wil jij een echte eyecatcher, dan is de Artipoppe draagzak iets voor jou. Qua prijsklasse liggen ze een stukje hoger, maar naast het fantastische design is deze draagzak ergonomisch en ontzettend comfortabel. Niet voor niets wordt de Artipoppe draagzak aangeduid als de Rolls-Royce onder de draagzakken.

Geef een reactie